La carta primavera – verano en el Jardín del Califa…

Our Spring – Summer menu is now on at the Califa. As the Almadraba season approaches we now have our ever popular seasonal Tuna and Pumpkin cous cous back on the menu along with Tuna Kebabs (these are prepared in a lightly spiced marinade). Also by popular demand is the Saffron Baked Leg of Lamb and the Tagine Oasis (Beef tagine with spiced pineapple and prunes) which was such a hit at the Ojos de Chaouen opening night. For refreshing soups on a hot day our mint laced Gazpacho and the firm Middle Eastern favourite Cacik (yoghurt, cucumber and mint) are a delight. From the Barbecue the Kefta Bisiniyah (new for the winter menu) is so popular we have kept it on for the summer. And of course if you have spent the winter longing for Amina’s Delicia del Califa (cinnamon ice cream on a crêpe with mint sauce) or the summer favourite Mouhalabie (Lebanese milk pudding) well now’s the time to come and try them. For the full menu click here – Califa Spring & Summer Menu . Hasta pronto!

La carta Primavera – Verano ya está en el Jardín del Califa. La temporada de la Almadraba ya ha empezado y el Cous Cous de Atún y calabaza  junto con los Pinchos de atún al estilo Marroquí están para pedireselos. Por demanda popular vuelve la Pierna de Cordero al azafrán y el Oasis Tagine (tagine de carne con piña y ciruelas con especias), que fue un éxito en la apertura de los Ojos de Chaouen. Si hace calor por que no una de las sopas refrescantes del jardín – Gazpacho a la hierbabuena o un favorito en el medio-oriente – Cacik (yogur, pepino y menta). De la Barbacoa sale Kefta Bisiniyah tan popular este invierno que lo hemos mantenido para el verano. Y por supuesto, si has pasado el invierno pensando en La Delicia del Califa (helado de canela sobre una crêpe con salsa de menta) o el Mouhalabie  (pudín de leche Líbanes) pues ahora es el momento para venir y probarlos. Para ver la carta completa pincha aquí – Califa carta de Primavera – Verano 2013 Hasta pronto!

Tags: , , , ,

Categories: 2013, Vejer

Author:James Stuart

Director y co-fundador del Grupo Califa. Viviendo en Vejer de la Frontera desde 1987 y trabajando con su primera empresa Discover Andalucia desde 1995. Casado con dos hijas es deportista y amante de la cultura en todas sus formas. Director and co-founder of the Califa Group. James has been living in Vejer since 1987. James's first company Discover Andalucia (1995) a destination management business for Activity Holiday operators has diversified into the Califa Group. Married with two children James is a keen sportsman and a lover of art and culture in all its forms.

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

%d bloggers like this: