Yesterday we popped over to Tangiers for the day. Just 47km. as the crow flies from Vejer and less than an hour in the ferry from the small port of Tarifa, Morrocco’s northernmost town makes a great day out. We went to order new uniforms for next season for our restaurant and hotel staff. On the way we picked up some Jerusalem Artichokes, fenugreek and other spices for the kitchen. We always eat at the Saveur Poisson on the steps near the Hotel Minzah (closed Fridays). Slightly mad place but great food, a set menu of lots of fish dishes of which yesterday’s favorite was pan fried baby squid with coriander. A must.
Ayer una visita rápida a Tánger para pasar el día. A sólo 47 kilometros en línea recta desde Vejer y a menos de una hora en el ferry desde el puerto de Tarifa es un viaje fácil. Fuimos a pedir nuevos uniformes para la temporada que viene para nuestro restaurante y el personal del hotel. Aprovechamos el viaje para comprar especies y alcachofas de Jerusálem para el restaurante… Como siempre comimos en el ‘Saveur Poisson’ (cerrado los viernes). Un sitio un poco loco pero con una carta de pescado fija y excelente variedad de comida. Ayer mi plato favorito era chipirones a la sárten con cilantro. Delicioso!