Fish, Salt & Sherry in Vejer and the Costa de la Luz…

Move over Madrid and Barcelona – make way for Cádiz as THE up-and-coming gourmet destination with all its wonderful Salt, Fish & Sherry, combined with fabulous restaurants, stunning beaches, historic Sherry Bodegas, Olive Oil farms, prolific salt pans & Tuna of the Almadraba – considered to be the best tuna in the world…

Annie Manson of Annie B’s wonderful cooking school is organising two dates for a 5 night gastro-tour of some of the best culinary attractions this area has to offer. Staying at the Califa the week includes some of the following experiences; visiting the salt pans of San Fernando, a visit to fabulous private sherry Bodega, lunch at a Michelin starred restaurant ‘Aponiente’, a visit to the Barbate fish market and port home to the ‘Almadraba’, the olive mill at Zahara de la Sierra and so much more. Follow the link for more information… Annie B Fish, Salt, Sherry Tour in Vejer (pdf -552kb)

Muévete a un lado Madrid y Barcelona – dar paso a la provincia de Cádiz como destino gastronómico con sus salinas, pescado y finos, fabulosos restaurantes, impresionantes playas, históricas bodegas y del Atún de Almadraba – considerado como el mejor atún del mundo …

Ven al Califa y disfruta de una fabulosa experiencia culinaria con la escuela de gastronomia ‘Annie B’s’. ‘Sal, aceite y atún’ es el lema de una semana repleta de sensaciones y gustos…  Una visita a las salinas de San Fernando, almorzar en ‘Aponiente’ el restaurante estelar de Ángel León, una visita a Bodega Tardición de Jerez, una visita al mercado y al puerto de Barbate, cuna del ‘Almadraba’ y una ruta por las sierras de Cádiz hasta el molino de aceite Oelum Viride en Zahara de la Sierra entre muchas experiencias más… Annie B Fish, Salt, Sherry Tour in Vejer (pdf -552kb)

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