New Year’s eve dinner at the Califa

New Year at the Califa! It’s that time of year and once again we have a fabulous dinner organised to welcome in 2011. This year we will also be opening our cocktail bar for after dinner drinks and a party (dinner and hotel guests only). Have a look at the menu for some mouth watering delights, accompanying the dinner will be a fabulous red wine Museo ’05 from the Cigales D.O. and a lively Enate Chardonney from the Somontano region as well as a first class Cava. Fish loving and vegeterian options available too.

Nochevieja en el Califa! Una vez más celebramos la entrada al año nuevo con una cena sumptuosa y elegante. Este año también abrimos nuestro ‘Cocktail’ Bar para diversión, fiesta y un poco de baile después de la cena (solo para huespedes del hotel y clientes del restaurante). Mirar la carta adjunta para ver las delicias que tenemos preparadas. Acompañando la cena tenemos un tinto excelente el Museo ’05 (d.o. Cigales) y un refrescante Enate Chardonnay (d.o. Somontano) aparte de Cava y todo lo demás. Opción vegeteriano y de pescado disponibe también.

!Buen provecho¡

Para imprimir / Printable quality copy: Califa Nochevieja 2010 ES y GB

Categories: 2010 Summer & Autumn, Events, Horarios / Opening times / Precios

Author:James Stuart

Director y co-fundador del Grupo Califa. Viviendo en Vejer de la Frontera desde 1987 y trabajando con su primera empresa Discover Andalucia desde 1995. Casado con dos hijas es deportista y amante de la cultura en todas sus formas. Director and co-founder of the Califa Group. James has been living in Vejer since 1987. James's first company Discover Andalucia (1995) a destination management business for Activity Holiday operators has diversified into the Califa Group. Married with two children James is a keen sportsman and a lover of art and culture in all its forms.

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

%d bloggers like this: