Cous cous de atún de almadraba y calabaza…

Every summer we add some new dishes to spice up the menu a bit. Its so difficult to choose which of our dishes we have to drop as they are all so popular… This seasons new editions are a Tuna and Pumpkin cous cous using fresh tuna from the Almadraba in Barbate, a Roast leg of Lamb baked in saffron, M’hencha (if you saw Jamie Oliver in Marrakech you will have seen this fantastic spiral of warka pastry and fish being made…) and Warak Inab, vine leaves lightly spiced and stuffed with vermicelli, red pepper, almonds and more. Next week the new dessert menu! Just to remind you the Jardin del Califa is open every day for lunch and dinner. Book ahead – the garden is now very busy. Reservations: 956 45 17 06.

Todos los veranos añadimos platos a la carta pero es tan difícil decidir cual de todos nuestros platos tan populares tenemos que dejar atrás… Esta temporada tenemos nuevo en la carta un espectacular Cous Cous de atún de almadraba y calabaza – materia prima muy local preparada a nuestro estilo. También Pierna de Cordero en azafran al horno, M’hencha un curioso espiral de hojaldre muy fino relleno de pescado ligeramente especiado y Warak Inab, hojas de parra rellenas de fideos, pimiento rojo y almendras. Delicioso! La semana que viene empezamos con la nueva carta de postres. Para recordaros el Jardin del Califa abre todos los días para almuerzo y cena. Por favor reserva con antelación. Reservas: 956 45 17 06

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Categories: 2010 Summer & Autumn

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