A hugely successful summer…

Wasn’t it César Ritz who once said a restaurant’s success is measured not by the number of covers it sells but by it’s waiting list? Well for a small table in August the tables were all booked up 6 days in advance and for the larger group tables at least 10 days. Sales were up 20% on the summer of 2006 and we averaged 225 covers daily. Here are a few photographs taken by our friend Simon Brown of a typical summer night…

El Jardin del Califa restaurant, Vejer El Jardin del Califa restaurant, Vejer El Jardin del Califa restaurant, Vejer El Jardin del Califa restaurant, Vejer 

No era César Ritz que dijóque  el éxito de un restaurante se mide no por el número de cubiertos que vende pero por la lista de espera que maneja? Pues este verano la espera era de 6 días para una mesa pequeña y hasta 10 días para una mesa de 8 o más. Subimos las ventas un 20% comparada con 2.006 y hicimos una media de 225 cubiertos diarios. Aqui unas fotos de nuestro amigo Simón Brown de una típica noche veraniega del Califa…

Tags: , , ,

Categories: Art at Los Balcones, Uncategorized

Author:James Stuart

Director y co-fundador del Grupo Califa. Viviendo en Vejer de la Frontera desde 1987 y trabajando con su primera empresa Discover Andalucia desde 1995. Casado con dos hijas es deportista y amante de la cultura en todas sus formas. Director and co-founder of the Califa Group. James has been living in Vejer since 1987. James's first company Discover Andalucia (1995) a destination management business for Activity Holiday operators has diversified into the Califa Group. Married with two children James is a keen sportsman and a lover of art and culture in all its forms.

Subscribe

Subscribe to our RSS feed and social profiles to receive updates.

%d bloggers like this: